Utorak, 21 Stu 2017
 
 
Pohvale i čestitke Ispis E-mail

Proteklih dana, na adresu Kantonalne bolnice Zenica proslijeđeni su slijedeći dokumenti:

Potvrda Udruženja medicinskih biohemičara u Bosni i Hercegovini

Potvrda Udruženja medicinskih biohemičara u Bosni i HercegoviniKojom se potvrđuje da biohemijski laboratorij u sastavu Kantonalne bolnice Zenica sudjeluje u kvaliteti rada na državnom nivou iz područja kliničke biohemije i laboratorijske hematologije pod nadzorom Udruženja medicinskih biohemičara u BiH.

Rezultati kontrole kvaliteta rada su potvrdili sposobnost i kvalificiranost laboratorija za pouzdanu izradu laboratorijskih nalaza.


Zahvalnicu Federalnog ministarstva zdravstva u potpisu ministra Prof. dr Mesihović Rusmira

Zahvalnica Federalnog ministarstva zdravstva u potpisu ministra Prof. dr Mesihović Rusmira kojom u ime Federalnog ministarstva zdravstva  izražava zahvalnost timu Kantonalne bolnice Zenica koji je svojim znanjem, stručnošću i nesebičnim zalaganjem omogućio da se cjelokupan proces doniranja organa i tkiva uspješno realizira.

Ujedno je i izrazio nadu da će dalji nastavak saradnje omogućiti zaživljavanje transplantancijske medicine u Federaciji Bosne i Hercegovine u punom kapacitetu, a samim tim i ostvarivanje potreba pacijenata za liječenje transplantacijskom medicinom.

Ažurirano: Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015 12:44