Ponedjeljak, 25 Ruj 2017
 
 
Vijesti
Vijest-12-09-2017 Ispis E-mail

Zahvalnica za donaciju kurbanskog mesa

GRB KBZU proteklim danima Kurban- bajrama kroz doniranje kurbanskog mesa, građani Zenice, kao i pravni subjekti pokazali su visok nivo solidarnosti sa pacijentima JU Kantonalna bolnica Zenica. Ukupno je prikupljeno oko 9,5 tona kurbanskog mesa. JU Kantonalna Bolnica Zenica javno zahvaljuje svim sugrađanima privrednim  i poslovnim partnerima.

Menadžment JU Kantonalna bolnica Zenica

 
Vijest-30-08-2017 Ispis E-mail

ČESTITKA ZA KURBANSKI BAJRAM

GRB KBZCijenjeni posjetioci naše web stranice, korisnici naših zdravstvenih usluga i poslovni saradnici, islamske vjeroispovijesti, u povodu nastupajućeg praznika Kurban-bajrama upućujemo vam najiskrenije čestitke uz želju da Bajram proslavite u duhu tradicije i običaja, te u dobrom raspoloženju, dijeleći radost sa svojim najdražima.

Menadžment JU Kantonalna bolnica Zenica

 
Vijest-25-08-2017 Ispis E-mail

Obavijest o načinu prijema donacija kurbanskog mesa

GRB KBZPoštovani sugrađani, privredni, poslovni partneri, Molimo Vas da u nastupajućim danima Kurban- bajrama pokažete solidarnost sa pacijentima KB Zenica i kroz donacije kurbanskog mesa omogućite kvalitetniji obrok vašim prijateljima, komšijama, rođacima kao korisnicima naših usluga.

Sve zainteresirane molimo da nas kontaktiraju putem telefona: 062/458-673 i 062/642-066 ili faxa: 032/226-576 kako bi dogovorili detalje o isporuci doniranog mesa.


BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN.

Ažurirano: Četvrtak, 31 Kolovoz 2017 08:31
 
Vijest-09-08-2017 Ispis E-mail

ZAKLJUČCI ETIČKOG KOMITETA JU KANTONALNA BOLNICA ZENICA

GRB KBZNa svom posljednjem sastanku Etičkog komiteta JU Kantonalna bolnica Zenica raspravljalo se o određenim načinima ponašanja uposlenika tokom obavljanja redovnih poslova i radnih zadataka kao i određenim vrstama komunikacija i nastupa na društvenim mrežama koji povremeno iskrivljeno, netačno i pogrešno predstavljaju rad i uposlenike ove Ustanove ali isto tako utiču i na odnose među zdravstvenim profesionalcima, posebno odnose doktor-bolesnik.

Ažurirano: Srijeda, 09 Kolovoz 2017 12:38
Više...
 
Vijest-02-08-2017-1 Ispis E-mail

Saopćenje za javnost

GRB KBZU posljednje vrijeme učestale su anonimne žalbe pacijenata, da zbog određenih laboratorijskih i dijagnostičkih pretraga, pregleda, kao i hirurškog tretmana, bivaju preusmjeravani  na tretman iz JU Kantonalne bolnice Zenica u privatne zdravstvene ustanove, gdje značajan broj ljekara ove Ustanove obavlja dopunski rad.

Navedeno se opravdava navodnim lošim uslovima rada, nedostatkom određenih materijala ili lijekova u JU Kantonalna bolnica Zenica, za šta tvrdimo da nije tačno. Snabdijevanje svim potrebnim materijalima i lijekovima je redovno. U slučaju nemogućnosti davanja određene usluge, pacijenti bivaju od strane naše Ustanove upućivani u druge privatne ili javne zdravstvene ustanove sa odgovarajućom odlukom.

Ažurirano: Srijeda, 02 Kolovoz 2017 13:41
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 » > Kraj >>

Stranica 1 od 6